Повідомлення клієнтам

04.09.2023 року

До уваги клієнтів ТОВ «ТІ-ІНВЕСТ»


Повідомляємо вас, що з 04.09.2023 року ТОВ «ТІ-ІНВЕСТ» змінило своє місцезнаходження.

 

Юридична адреса: Україна, 01024, місто Київ, вул. Велика Васильківська/Басейна, буд. 1-3/2

 

Поштова адреса: Україна, 01024, місто Київ, вул. Велика Васильківська/Басейна, буд. 1-3/2, Бізнес Центр «Арена-Сіті»

 

 

 

31.03.2023 року

До уваги клієнтів ТОВ «ТІ-ІНВЕСТ», які користуються депозитарними послугами.


Шановні клієнти, повідомляємо про зміну Тарифів на послуги Депозитарної установи. Зміни більше стосуються нових клієнтів. Тарифікація основних послуг залишилась майже незмінною.

 

Нові тарифи розміщені на вебсайті Депозитарної установи ТОВ «ТІ-ІНВЕСТ» в мережі Інтернет: www.ti-invest.com.ua та будуть введені в дію з 01.05.2023 р.

 

Дякуємо за плідну співпрацю у цей скрутний для всіх час.

 

З повагою,

колектив Депозитарної установи ТОВ «ТІ-ІНВЕСТ»

 


 

07.03.2023 року

 

До уваги клієнтів ТОВ «ТІ-ІНВЕСТ», які користуються депозитарними послугами.


Раді повідомити, що у цей нелегкий для нашої країни час, депозитарна установа ТОВ «ТІ-ІНВЕСТ» розширює спектр своїх послуг для своїх клієнтів. З 07.03.2023 ми підключені як депозитарна установа до Депозитарію НБУ та можемо запропонувати нашим клієнтам депозитарний облік та обіг державних цінних паперів (ОВДП, ОЗДП та ін.)

 

У звязку з цим, повідомляємо про зміну Тарифів на послуги Депозитарної установи, до яких додано нові види послуг, що пов’язані з державними цінними паперами. Тарифікація інших послуг залишилась незмінною.

 

Нові тарифи розміщені на вебсайті Депозитарної установи ТОВ «ТІ-ІНВЕСТ» в мережі Інтернет: www.ti-invest.com.ua та будуть введені в дію з 13.03.2023 р.

Дякуємо за плідну співпрацю у цей скрутний для всіх час.

 

З повагою,

колектив Депозитарної установи ТОВ «ТІ-ІНВЕСТ»!

 


 

05.04.2022 року

 

До уваги клієнтів ТОВ «ТІ-ІНВЕСТ», які користуються депозитарними послугами.

 

Повідомляємо про зміну Тарифів на послуги Депозитарної установи,  до яких додано нові види послуг, що повязані з дистанційним проведенням загальних зборів акціонерів. Тарифікація інших послуг залишилась незмінною.

 

Нові тарифи розміщені на вебсайті Депозитарної установи ТОВ «ТІ-ІНВЕСТ» в мережі Інтернет: www.ti-invest.com.ua та будуть введені в дію з 01.05.2022 р.

Дякуємо за плідну співпрацю у цей скрутний для всіх час.

 

З повагою,

колектив Депозитарної установи ТОВ «ТІ-ІНВЕСТ»!

 

 

06.02.2022 року

 

До уваги клієнтів ТОВ «ТІ-ІНВЕСТ», які користуються інвестиційними послугами.

 

Шановні клієнти!

 

Ми щиро вдячні Вам за те, що протягом тривалого часу користуєтесь інвестиційними послугами інвестиційної фірми ТОВ «ТІ-ІНВЕСТ».

 

Повідомляємо про незначну зміну тарифів на послуги інвестиційної фірми. Тарифи будуть введені в дію з 14.02.2022р.

 

Сподіваємось на плідну співпрацю в подальшому.

 

01.12.2021 року

 

До уваги клієнтів ТОВ «ТІ-ІНВЕСТ»

Шановні депоненти, ми щиро вдячні Вам за те, що протягом тривалого часу користуєтесь послугами Депозитарної установи ТОВ «ТІ-ІНВЕСТ».

Депозитарна установа ТОВ «ТІ-ІНВЕСТ», код за ЄДРПОУ 37833036 (ліцензія НКЦПФР АЕ №263145 від 12.06.2013 р. - депозитарна діяльність депозитарної установи), відповідно до умов договору про обслуговування рахунку в цінних паперах, повідомляє про зміну тарифів на послуги Депозитарної установи. Тарифи будуть введені в дію з 01.01.2022 р.

Сподіваємось на плідну співпрацю в подальшому.

З повагою колектив Депозитарної установи ТОВ «ТІ-ІНВЕСТ»!

 

 

23.09.2021 року

 

До уваги клієнтів ТОВ «ТІ-ІНВЕСТ»

Повідомляємо вас, що з 23.09.2021 року ТОВ «ТІ-ІНВЕСТ» змінило своє місцезнаходження.

юридична адреса: Україна, 01021, місто Київ, Кловський узвіз, будинок 7

поштова адреса: Україна, 01021, місто Київ, Кловський узвіз, будинок 7, 3-й поверх, оф. 42

 

01.11.2017 року

Шановні депоненти!

 

Звертаємо Вашу увагу на те, що наказом №10 від 31.10.2017 року затверджено зміни до тарифів на депозитарні послуги, які надає Депозитарна установа ТОВ «ТІ-ІНВЕСТ» для Депонентів-юридичних осіб-нерезидентів, які вступають в силу з 01.11.2017 року.

 


01.09.2017 року

Шановні депоненти!

Звертаємо Вашу увагу на те, що наказом №8 від 31.08.2017 року затверджено зміни до тарифів на депозитарні послуги, які надає Депозитарна установа ТОВ «ТІ-ІНВЕСТ» для Депонентів-юридичних та фізичних осбі, які вступають в силу з 01.10.2017 року.


 

01.07.2017 року

 

Шановні депоненти!

Доводимо до Вашого відома, що Рішенням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку № 148  від 07.03.2017 р. «Щодо порядку направлення акціонерним товариством повідомлень акціонерам через депозитарну систему України» внесені зміни до договору про обслуговування рахунку в цінних паперах, які пов’язані із порядкомнаправлення акціонерам повідомлень через депозитарну систему.

Повідомляємо Вам, що у разі прийняття акціонерним товариством, власником акцій яких Ви є, рішення про направлення повідомлень акціонерам через депозитарну систему  повідомлення направляється одним із таких способів:

- в електронному вигляді з адреси електронної пошти для направлення повідомлень на зазначену в анкеті рахунку в цінних паперах або договорі про обслуговування / відкриття рахунку в цінних паперах адресу електронної пошти депонента;

- шляхом направлення з номера телефону для направлення повідомлень текстового повідомлення, що містить порядок ознайомлення з копією повідомлення, на номер контактного мобільного телефону депонента, якому направляється повідомлення, що зазначений в анкеті рахунку в цінних паперах або договорі про обслуговування / відкриття рахунку в цінних паперах.

У разі невчинення депонентами необхідних дій для приведення договорів про обслуговування рахунку в цінних паперах у відповідність до цього рішення та відсутності в анкетах рахунку в цінних паперах та/або договорах про обслуговування / відкриття рахунку в цінних паперах інформації про адреси електронної пошти депонентів та/або контактні номери їх мобільних телефонів (у тому числі відсутності актуальної інформації) повідомлення будуть розміщені відповідно до вимог чинного законодавства на власний веб-сторінці нашого Товариства.

Враховуючи відповідні зміни чинного законодавства повідомляємо про необхідність внесення змін до договорів про обслуговування рахунку в цінних паперах та актуалізацію даних анкети рахунку в цінних паперів з обов’язковим повідомленням адреси електронної пошти та контактного мобільного телефону.

Просимо Вас належним чином засвідчити (підписати) зміни до договору про обслуговування рахунку в цінних паперах та документи щодо внесення змін до рахунку в цінних паперах та направити їх нашому Товариству поштою або надати безпосередньо за місцезнаходженням нашого Товариства: вул. Симона Петлюри, будинок 30, м. Київ, 01032.

Всі довідки можна отримати за телефоном: (044) 584-38-28.